кадър: БНТТрите лъва завършват групата с голова разлика 2:0. Англия финишира

...
кадър: БНТТрите лъва завършват групата с голова разлика 2:0. Англия финишира
Коментари Харесай

Англия завърши на първо място в групата си след минимален успех над Чехия

кадър: Българска национална телевизия

" Трите лъва " приключват групата с голова разлика 2:0. 

Англия финишира преди всичко в група " D " на Евро 2020, откакто надигра с 1:0 Чехия на " Уембли " след гол на Рахийм Стърлинг в 12-ата минута. Двата тима имаха по четири точки преди този дуел и към този момент си бяха обезпечили присъединяване в елиминационната фаза, само че трябваше да дефинират кой ще е водачът, предава sportal.bg.

Трите лъва " изиграха най-хубавия си мач досега на Европейското, изключително през първото полувреме, и опровергаха теориите, че ще се задоволят с " хикс ", с цел да завършат на второ място и по този начин да избегнат конфликт против тим от " групата на гибелта " на 1/8-финалите.

При това състояние Англия ще срещне в идващия си дуел точно втория от групата на Франция, Германия, Португалия и Унгария. Чехия пък в последна сметка приключи на трето място в групата, откакто в другия дуел Хърватия победи с 3:1 Шотландия и с гол повече изпревари селекцията на Шилхрави. Чехите ще играят с някой всред Нидерландия, Испания, Словакия, Швеция или Полша. 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР